Фото: соцмережі

Росія збільшила кількість "Калібрів" у Чорному морі

Станом на 12:30 9 травня на бойовому чергуванні збільшилася кількість ворожих кораблів. Загальний залп ракет у Чорному та Середземному морях становить 36.

Про це повідомили в прес-службі Військово-Морських сил України.

Так, у Чорному морі на бойовому чергуванні перебуває 14 ворожих кораблів, серед яких чотири носії крилатих ракет "Калібр". Загальний залп — до 32 ракет. В Азовському морі налічують два ворожих судна. 

У Середземному морі на бойовому чергуванні — до п'яти ворожих кораблів, з них один носій крилатих ракет "Калібр". Загальний залп — до чотирьох ракет.

"За добу, в інтересах РФ, прохід Керч-Єнікальською протокою здійснили до Азовського моря — 35 суден, з них вісім рухались у напрямку протоки Босфор. До Чорного моря — 36 суден, з них 13 продовжили рух у напрямку протоки Босфор", — доповіли в ВМС.


Фото: ВМС

Нагадаємо, уночі 9 травня рашисти завдали удару по території України. Для цього рашисти використали крилаті ракети морського та повітряного базування. Загалом за дві хвилі обстрілу України у ніч на 9 травня 2023 року російські окупанти здійснили пуски 25 крилатих ракет Калібр та Х-101/Х-555, 23 із них знищено протиповітряною обороною.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими
Війна, 09.05.2023 14:31