Росіян вранці нажахала "бавовна": де лунали вибухи (фото, відео)

Росіяни вранці 2 березня не на жарт перелякалися вибухів. За їхніми словами, щонайменше у трьох областях нібито чули "хлопки" й навіть "обстріли".

Так, російські пропагандистські ЗМІ повідомили, що в Тульській області у селищі Березовський близько 08:00 стався вибух, але про його причини поки не повідомляється. За словами місцевих, від вибуху "затремтіли будинки".

"Пізніше в лісі виявили вирву глибиною о пів метра. Навколо все було посипано попелом і лежали тіла кількох птахів. Наразі мешканців не пускають до місця територія оточена поліцією, на місці працюють вибухотехніки", — зазначили в мережі.

Також нібито чули вибухи у селі Ломаківка Стародубського району Брянської області. У соцмережах пишуть, що село під обстрілом, а звинувачують у цьому, традиційно, Україну. Вказується, що нібито кілька снарядів упали на цивільні об'єкти, а місцеві ховаються у підвалах.

Крім цього, курський губернатор Роман Старовойт повідомив, що селище Тьоткіне поблизу кордону з Україною нібито "знову потрапило під обстріл ЗСУ".

скріншот

Нагадаємо, 28 лютого у російському Єйську лунали вибухи. Повідомлялося, що нібито виникла пожежа на місцевому аеродромі. Також 28 лютого у Росії в Краснодарському краї в місті Туапсе на нафтобазі "Роснафти" спалахнула пожежа. Причиною цього могли стати безпілотники.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 02.03.2023 10:58