Робота рятувальників Прикарпаття після нічного удару рашистів. Джерело: ДСНС

Росіяни атакували об’єкт критичної інфраструктури на Прикарпатті: деталі (фото)

На Прикарпатті ціллю нічної атаки окупантів 27 квітня став об’єкт критичної інфраструктури. Внаслідок удару виникла пожежа, до ліквідації якої залучено відповідні служби.

Про це повідомила начальниця Івано-Франківської обласної військової адміністрації Світлана Онищук.

"Неспокійною була ця ніч для всієї України. Ворог знову завдав масованого удару по мирних містах", — зазначила вона.

За її словами, внаслідок нічного обстрілу в Івано-Франківській області, на щастя, обійшлось без постраждалих.

"Ворог не полишає спроб залякати нас і зруйнувати критичну інфраструктуру. Тому закликаю всіх мешканців області реагувати на сигнали повітряної тривоги. Бережіть себе та свої близьких", — підсумувала Світлана Онищук.

Своєю чергою, в Державній службі з надзвичайних ситуацій України в Івано-Франківській області повідомили, що прикарпатські рятувальники ліквідували пожежу спричинену обстрілом.

Унаслідок ворожого обстрілу в Івано-Франківській області відбулося пошкодження будівлі, а також виникла пожежа на площі понад 200 квадратних метрів, що оперативно ліквідовано рятувальниками. Надзвичайники теж підтвердили, що постраждалих немає.

Нагадаємо, що, за інформацією начальника Львівської обласної військової адміністрації Максима Козицького, під час нічної повітряної тривоги 27 квітня, яка тривала на Львівщині з 03:58 по 06:02, область пережила удар крилатими ракетами різного класу та аеробалістичними ракетами "Кинджал". Три крилаті ракети воїни повітряного командування "Захід" збили.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 27.04.2024 10:37