Фото: ілюстративне. Джерело: armyinform.com.ua

Росіяни дроном вдарили по "швидкій" на Херсонщині, є постраждалі

У суботу, 5 жовтня, на Херсонщині війська країни-агресорки атакували бригаду "швидкої" допомоги. Поранення отримали троє людей.

Про це повідомила Херсонська обласна військова адміністрація.

"Під ворожий удар потрапила і бригада "швидкої", що прибула на виклик для надання допомоги. Через скидання вибухівки з дрона авто отримало серйозні пошкодження. Поранення дістав 60-річний водій. В нього — вибухова травма, контузія та поранення голови. Чоловіка доправили до лікарні. Медики оцінюють його стан як тяжкий", — йдеться у повідомленні.

За даними ОВА, "швидка" потрапила під ворожий удар у селищі Велентенське. Також через обстріл окупантів 49-річна потерпіла дістала перелом стегна та передпліччя. Вона — у тяжкому стані. 

Згодом в ОВА уточнили, що ще двом працівникам "швидкої", котрі потрапили під удар ворожого БпЛА у Велентенському, знадобилась меддопомога. 

"Вибухові травми та контузії дістали 50-річний фельдшер та 63-річний водій. Обидва чоловіки — у стані середньої тяжкості", — резюмували в ОВА.

Нагадаємо, 5 жовтня у Херсоні російські загарбники завдали удару з дрона по маршрутці, яка була заповнена пасажирами. Ніхто з громадян не постраждав. Натомість в автобусі повилітали вікна.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 05.10.2024 20:35