Фото: ДСНС України

Окупанти вгатили по житловому будинку на Херсонщині: загинули чоловік та жінка (фото)

У суботу, 6 липня, російська армія завдала удару по житловому будинку на Херсонщині. Внаслідок ворожої атаки загинули дві людини.

Про це у Telegram-каналі повідомляє Державна служба надзвичайних ситуацій.

"Сьогодні через ворожий обстріл села Хрещенівка було зруйновано житловий будинок, де з-під завалів рятувальники дістали тіла чоловіка та жінки", — йдеться у повідомленні рятувальників.

Окупанти обстріляли 6 липня Хрещенівку на Херсонщині

Фото: Telegram-канал ДСНС України

Варто зазначити, що у ніч на 2 липня російські терористи також обстріляли центральну частину Херсона. Для атаки вороги використали реактивні системи залпового вогню та артилерію. 

Нагадаємо, 26 червня російські окупанти обстріляли українських рятувальників у Херсоні. Ті в цей час ліквідовували наслідки попередньої атаки росіян. У результаті осколкові поранення отримали двоє рятувальників. В стані середньої важкості їх доставили у лікувальний заклад. Також зазнав пошкоджень пожежний автомобіль.

Ще 22 червня російські загарбники з артилерії обстріляли село Дудчани Бериславського району Херсонської області. Постраждали місцеві жителі.

Також 10 червня російські окупанти вгатили по Херсону. Унаслідок ворожої атаки постраждала 102-річна жінка, яка перебувала на своєму подвір’ї.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 06.07.2024 18:55