Фото ілюстративне зі соцмереж

Росіяни хочуть змусити дітей збирати дрони на окупованих територіях: у Центрі нацспротиву розповіли подробиці

Російські окупанти готуються ввести на тимчасово окупованих територіях модуль технологій БпЛА на уроках праці. Школярів також агітують іти на роботу на військові заводи.

Про це повідомив Центр національного спротиву.

"Цей модуль присвятять вивченню технологій, особливостей конструкції та збирання безпілотних літальних апаратів (БпЛА) у військових цілях. Також серед школярів вестимуть агітацію щодо подальшого навчання на технічних спеціальностях та роботи на військових заводах", — йдеться в повідомленні.

У Центрі нацспротиву зробили висновок, що Кремль розглядає управління БпЛА — як одну з ключових навичок під час підготовки до військової служби. Росіяни мають намір залучити якомога більшу кількість молоді до своїх мілітарних структур і роботи на об’єктах воєнно-промислового комплексу.

"Таким чином ворог вкотре порушує міжнародне право та використовує цивільне населення у військових цілях", — наголосили в повідомленні.

Центр національного спротиву закликав повідомляти про вчителів-зрадників до його чат-бота, аби жоден із них не уникнув відповідальності.

Колаж: Центр національного спротиву

Колаж: Центр національного спротиву

Нагадаємо, заступник голови Бердянської районної адміністрації Віктор Дудукалов повідомляв, що в окупованому Бердянську рашисти продовжують терор місцевого населення. До тих, хто вважає себе українцями, росіяни застосовують тортури у спеціально облаштованих катівнях.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 04.02.2024 13:56