Фото: Херсонська обласна прокуратура

Росіяни обстріляли Херсонщину: загинув тракторист

Російські загарбники у четвер, 24 серпня, завдали удару по Херсонській області. Внаслідок атаки загинув місцевий мешканець.

Про це повідомила прес-служба Офісу генерального прокурора.

Встановлено, що 24 серпня 2023 року близько 13:50 російські військові обстріляли Станіславську громаду на Херсонщині. Під ворожий обстріл потрапив водій трактора, який працював у полі поблизу одного з населених пунктів. Від отриманих поранень він загинув на місці. 

"За процесуального керівництва Олешківської окружної прокуратури розпочато досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом порушення законів та звичаїв війни, поєднаного з умисним вбивством (ч. 2 ст. 438 КК України)", — повідомили правоохоронці.

Наразі на місці влучання проводяться першочергові заходи для фіксування злочину, скоєного армією країни-агресора.

Нагадаємо, у ніч на 24 серпня росіяни вдарили ракетами різного типу Дніпру. Одну ворожу ціль ППО знищила, однак є і влучання по транспортному обʼєкту. Руйнувань також зазнали банк, заправка, готель, агрофірма, виробництво меблів, адмінбудівля. Понівечені 15 кіосків. А ще — два житлові будинки, три автобуси та кілька авто, контактна тролейбусна мережа, водо- і газогони. За останніми даними внаслідок обстрілу постраждали 10 людей. Стан потерпілих лікарі характеризують як середньої тяжкості.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 24.08.2023 16:59