Фото ілюстративне. Джерело: Рixabay

Рашисти поцілили по підприємству на Дніпропетровщині: які наслідки

Ввечері у суботу, 9 березня, російські окупанти завдали ракетного удару по Дніпропетровській області. Обстріл було здійснено по підприємству у Новомосковському районі.

Про це повідомив голова Дніпропетровської обласної військової адміністрації Сергій Лисак.

"Стався в області й ракетний удар. Агресор поцілив по підприємству у Новомосковському районі. Постраждав 58-річний чоловік. Йому надали необхідну медичну допомогу, лікуватиметься вдома", — зазначив посадовець у своєму Telegram-каналі.

За словами Лисака, через "приліт" на місці події виникла пожежа. Вогонь рятувальники вже приборкали. 

Як відомо, о 19:19 у суботу Повітряні сили Збройних сил України повідомили про небезпеку для Дніпра через ракету, яка рухалася з Харківщини. Мешканців закликали терміново пройти в укриття.

Інші удари по Дніпропетровській області

Крім цього, ворог атакував Дніпропетровщину дронами й артилерією. Два БпЛА оборонці неба збили у Криворізькому та Нікопольському районах.

По Нікопольщині російські війська тричі вгатили з важкої артилерії. Скерували й дрон-камікадзе. Гучно було у районному центрі й Марганецькій громаді.

"Там минулося без загиблих та поранених. Пошкоджений інфраструктурний обʼєкт. Сталося загоряння, полумʼя оперативно загасили", — поінформував Лисак.

Нагадаємо, цієї ночі через атаку "шахедів" вибухи лунали в Одесі, на Хмельниччині й Миколаївщині. Оборонці неба збили 35 із 39 ворожих дронів.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 10.03.2024 07:39