Росіяни поцілили ракетами і дронами в об'єкти інфраструктури на Вінниччині та у Кривому Розі

Вранці у п'ятницю, 22 березня, російські окупанти масовано обстріляли Україну ракетами. Також зберігається загроза удару безпілотними літальними апаратами. У Вінницькій області та Кривому Розі, що на Дніпропетровщині, зафіксовано "прильоти" по об'єктах інфраструктури.

Про влучання у регіонах повідомила місцева влада. Голова Вінницької обласної військової адміністрації Сергій Борзов зазначив, що ворог застосував по регіону гібридну тактику БпЛА і крилатих ракет.

"Є влучання в об’єкт критичної інфраструктури", — зазначив він.

По Кривому Рогу росіяни також поцілили дронами та ракетами. Керівник Ради оборони міста Олександр Вілкул закликав мешканців набрати води та підзарядити гаджети та павербанки. Також він зазначив, що введено графіки аварійних відключень електроенергії.

"Лікарні та інші об'єкти інфраструктури, де це можливо, переходять на генератори", — наголосив Вілкул.

Зазначимо, що цієї ночі рашисти також масовано вдарили по Харкову та Запоріжжю. Окупанти здійснили понад 15 ударів по обʼєктах енергетики Харкова. Місто фактично повністю без світла. Влада повідомила, що вранці на маршрути не вийде електротранспорт — перевезення здійснюватимуть автобуси за схемою блекауту.

По Запоріжжю було завдано 12 ракетних ударів. Попередньо сім будинків зруйновано, 35 — пошкоджено, є поранені.

Нагадаємо, що вибухи також лунали у Дніпрі та на ХмельниччиніУ Хмельницькому, Шепетівці, Старокостянтинові, Красилові та навколишніх селах області після цього зникло світло. У Дніпрі також повідомлялося про перебої з електрикою.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 22.03.2024 06:27