Фото ілюстративне з соцмереж

У Дніпрі, Запоріжжі й на Хмельниччині лунали вибухи, є перебої зі світлом

У ніч на п'ятницю, 22 березня, російські загарбники масовано атакують Україну ракетами й зберігається загроза обстрілу дронами. Вибухи лунали у кількох містах, зокрема гучно було у Дніпрі, Хмельницькій області та Запорізькій.

За інформацією "Суспільного", у Запоріжжі лунали вибухи о 05:01, у Дніпрі було гучно о 05:15.

На Хмельниччині також було неспокійно о 05:15. Після цього у Хмельницькому, Шепетівці, Старокостянтинові, Красилові та навколишніх селах області зникло світло.

Зазначимо, що Повітряні сили не повідомляли про рух ракет у напрямку Хмельниччини, водночас у регіоні зберігається загроза атаки ворожими ударними безпілотниками типу "Шахед". О 04:31 військові наголошували, що БпЛА перебувають у Хмельницькій області й тримають курс на Тернопільщину.

Оновлено. Голова Запорізької обласної військової адміністрації Іван Федоров повідомив, що рашисти завдали вісім ударів по Запоріжжю.

"Уражено обʼєкти інфраструктури, постраждали цивільні будинки", — написав він у Telegram.

Годину тому рашисти масовано обстріляли Харків балістичними ракетами з Бєлгородської області Росії. У місті лунали близько 15 вибухів, зафіксовано "прильоти" по енергетичних об'єктах. За даними місцевої влади, місто майже повністю знеструмлене.

Нагадаємо, у ніч на 21 березня росіяни масовано атакували ракетами Київ та область, внаслідок чого у столиці постраждали 13 людей та зафіксовано низку руйнувань у трьох районах. Зокрема, пошкоджено житлові будинки, церква, дитячий садок та згоріли низка автомобілів.

У Київській області постраждало четверо людей. Одну людину госпіталізовано до лікарні. Також спалахнули пожежі у чотирьох районах області. Зокрема, понівечено понад 40 житлових приватних помешкань, дві багатоповерхівки та 12 автівок.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 22.03.2024 05:17