Обстріл Миколаївщини 1 серпня. Фото: Сили оборони Півдня

Росіяни пошкодили дитячий садок на Миколаївщині (фото)

У четвер, 1 серпня, російські терористи обстріляли Миколаївську область. Внаслідок атаки дронів пошкоджень зазнав дитячий садок.

Про це повідомила прес-служба Сил оборони Півдня України.

"Ворог продовжує вести свою криваву війну. І вдень і вночі люди потерпають від обстрілів своїх будинків, дитячих майданчиків, крамниць, усього, що необхідно людям для щасливого та мирного життя", — йдеться у повідомленні.

Так, Куцурубську громаду на Миколаївщині 1 серпня атакували ворожі дрони. Внаслідок обстрілу пошкоджено неробочий дитячий садок. У закладі повибивано вікна. На щастя, обійшлося без втрат.

"Зважаючи на підступність ворога, Сили оборони Півдня вкотре наголошують: при загрозі ворожого обстрілу подбайте про свою безпеку та людей поруч", — додали військові.

обстріл Миколаївщини

Обстріл Миколаївщини 1 серпня. Фото: Сили оборони Півдня

Нагадаємо, що в ніч на четвер, 1 серпня, російські окупанти вдарили по Україні балістичними ракетами "Іскандер-М", а також ударними БпЛА типу Shahed. Сили оборони збили сім ударних безпілотників. Ракети рашисти запускали з Воронезької області Російської Федерації та тимчасово окупованого Криму, а дрони — з кримського мису Чауда та російського Курська. Радіотехнічними військами виявлено та здійснено супровід семи "шахедів". Усі збила протиповітряна оборона.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 01.08.2024 18:59