Фото: ілюстративне. Джерело: Генштаб ЗСУ

Росіяни поскаржилися на атаки дронів: у яких областях РФ було неспокійно

Вночі 23 червня країну-агресорку атакували дрони. Вибухи лунали у декількох областях.

Зокрема, губернатор Смоленської області РФ Василь Анохін заявив, що цієї ночі нібито безпілотники фіксували над Смоленськом та Ярцевим. По дронах буцімто працювала ППО.

"За попередньою інформацією, внаслідок падіння уламків на землю постраждалих та руйнувань немає... Інформація про наслідки уточнюється", — наголосив він.

Крім того, неспокійно було й на Брянщині. Так, за словами губернатора Олександра Богомаза, під масованою атакою дронів цієї ночі нібито опинилися кілька муніципальних районів у регіоні, але усі цілі нібито були збиті та перехоплені.

"Упродовж години знищено дванадцять безпілотних літальних апаратів літакового типу. Два БпЛА — над Трубчевським районом, вісім безпілотників збиті над територією Брасівського району, два знищені над Почепським районом. Постраждалих та руйнувань немає", — наголосив губернатор.

Згодом він додав, що ще дев'ять безпілотників було знищено силами ППО. Зокрема, чотири безпілотники збиті над територією Дубровського району, два над Брянським районом, по одному БпЛА знищено над територіями Клинцівського району, Новозибківського та Стародубського муніципальних округів.

Також через загрозу атаки безпілотників у Липецькій області оголошували повітряну тривогу.

Нагадаємо, засобами Військово-Морських сил Збройних сил України, у взаємодії зі Службою безпеки, вночі 21 червня було знищено склад "шахедів" та супутньої інфраструктури у Росії.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Світ, 23.06.2024 08:23