Фото: depositphotos.com

Росіяни повідомляють про атаку безпілотників на Курську область: у регіоні працювала ППО

У ніч на 1 липня у Курській області Російської Федерації було чути вибухи та працювала протиповітряна оборона. "Бавовна" лунала у кількох районах через нібито атаку безпілотників.

Про це у Telegram-каналі повідомив губернатор Курської області Олексій Смірнов.  У нічній атаці на регіон росіянин вже звично звинуватив Україну.

"Наші бійці ППО збили сім українських БпЛА літакового типу у Фатезькому, Конишівському, Курчатівському та Курських районах. Дякуємо нашим захисникам!" — йдеться у повідомленні губернатора.

Варто зазначити, що чиновник нічого не повідомив щодо можливих наслідків атаки дронів. При цьому у курських пабліках фіксувалися прольоти безпілотників та заявляли про гучні вибухи.

Раніше повідомлялось, що українські військові почали вражати ворожу техніку на території Російської Федерації. Під удар Збройних сил потрапили окупанти на схід від Свердликово Курської області.

Нагадаємо, у двох російських регіонах у ніч на 30 червня через атаку безпілотників працювали сили протиповітряної оборони. "Бавовна" лунала у Бєлгородській та Брянській областях.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 01.07.2024 06:01