Фото: ілюстративне. Джерело: chas.news

Росіяни скиглять через атаку дронів на гірничо-збагачувальний комбінат в Курській області

Вночі 11 квітня у Курській області нібито був атакований Михайлівський гірничо-збагачувальний комбінат.

Про це повідомили пропагандистські пабліки. За словами росіян, безпілотники атакували комбінат у Залізногорську. 

Водночас губернатор Курської області Роман Старовойт заявив, що вночі у Фатезькому районі Курської області нібито збито три українські БпЛА літакового типу. Проте про атаку на гірничо-збагачувальний комбінат посадовець не згадав.

У міноборони країни-агресорки заявили знищення 12 безпілотників над Курською (три), Тамбовською (три), Білгородською (два), Брянською (один), Липецькою областями та Республікою Мордовією (два). 

Варто зауважити, що на початку березня на Михайлівському гірничо-збагачувальному комбінаті сталася пожежа. Тоді росіяни звинуватили Україну в атаці.

Нагадаємо, 10 квітня речник Військово-морських сил Збройних сил України Дмитро Плетенчук повідомив, що в тимчасово окупованому Криму було знищено рашистський вертоліт Ка-27. Він призначений для завдань протичовнової оборони флоту з базуванням на кораблях різного класу. 

Згодом моніторингова група "Крымский ветер" у Telegram заявила, що з бази Чорноморського флоту, який розташований у тимчасово окупованому Севастополі, росіяни вивели майже всі значущі та боєготові кораблі. Натепер вони дислокуються у Новоросійську. 

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Світ, 11.04.2024 11:36