Фото: Telegram-канал Ігоря Клименка

Росіяни у передмісті Херсона обстріляли авто з сім'єю: загинув чоловік й постраждало немовля (відео)

У понеділок, 13 листопада, російські окупанти із артилерії обстріляли цивільний автомобіль у передмісті Херсона. Внаслідок атаки загинув водій автівки та постраждала жінка з немовлям.

Про це повідомив міністр внутрішніх справ Ігор Клименко.

"Під звуки спецсигналу ювенальні поліцейські мчать у Херсонську лікарню. На руках — двомісячне дитя. Опівдні росіяни в передмісті Херсона обстріляли з артилерії авто, у якому дівчинка та її рідні поверталися з медогляду", — зауважив Клименко.

За словами очільника МВС, внаслідок артобстрілу автомобіль загорівся. Загинув чоловік, який перебував за кермом. Його особу встановлюють експерти.

"Наразі 36-річна мати у важкому стані перебуває в лікарні. Чоловік, який був за кермом, загинув. Імовірно, це — 64-річний дідусь дитини. Особу встановить експертиза, оскільки тіло вигоріло практично вщент", — додав глава МВС.

Клименко додав, що попередньо, в немовляти діагностували мінно-вибухове поранення голови. Її стан — середньої тяжкості. Крім того, лікарі надають необхідну допомогу та борються за життя матері дівчинки.

Нагадаємо, 12 листопада російські загарбники атакували Харків ракетами С-300. Росіяни вдарили по Шевченківському району міста о 19:23. Зафіксоване влучання поблизу одного з розважальних комплексів.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 13.11.2023 14:40