Фото: ілюстративне. Джерело: соцмережі

Росіяни вдарили по лікарні на Чернігівщині: фото наслідків

У ніч на середу, 11 вересня, російські окупанти обстріляли з артилерії лікарню у Чернігівській області. Внаслідок удару в медичному закладі вибито вікна та є проблеми з електропостачанням.

Як повідомляє очільник Чернігівської обласної військової адміністрації В'ячеслав Чаус, пацієнти та персонал лікарні не постраждали.

"Через ворожі обстріли у селі Семенівської громади поранено 71-річного чоловіка. Йому надана необхідна допомога. У самому селі горів житловий будинок та господарські споруди", — наголосив посадовець.

За словами Чауса, за минулу добу окупанти 20 разів обстрілювали прикордоння Чернігівщини. Загалом було зафіксовано 66 вибухів. Також російські війська тричі били керованими авіабомбами по території області. 

Раніше, а саме 29 серпня, на Чернігівщині у прикордонному Новгород-Сіверському районі війська країни-агресорки дроном атакували цивільну автівку. За даними правоохоронців, окупанти прицільно скинули з дрона вибухівку на цивільний автомобіль "ВАЗ", за кермом якого був 56-річний місцевий мешканець.

Як встановило слідство, чоловік доставляв продукти та хліб для мешканців віддаленого прикордонного села. Внаслідок вибуху він отримав контузію, а його автомобіль зазнав численних пошкоджень.

Нагадаємо, у ніч на 11 серпня російські загарбники атакували територію України ракетами та ударними безпілотниками типу "Шахед". Силам протиповітряної оборони вдалося збити 20 ворожих дронів.

Як зазначають військові, протиповітряна оборона працювала у Київській, Херсонській, Черкаській, Сумській, Дніпропетровській та Полтавській областях.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 11.09.2024 09:55