Фото: Херсонська обласна прокуратура

Росіяни вдарили по музичній школі на Херсонщині: постраждала пенсіонерка

Російські загарбники вдень 26 червня обстріляли Білозерку на Херсонщині. Ворожий снаряд влучив по будівлі місцевої музичної школи.

Про це повідомили у Херсонській обласній військовій адміністрації. Внаслідок обстрілу постраждала 71-річна, яка перебувала на подвір'ї в цей момент.

"Окупанти вдарили по будівлі місцевої музичної школи. Також пошкоджено приватні будинки, газопровід та лінії електропередач, що були поруч. Через обстріл постраждала 71-річна жінка, котра перебувала на подвірʼї", — зазначили у відомстві.

У Херсонській ОВА додали, що постраждалу пенсіонерку з пораненням ноги шпиталізували до лікарні.

Нагадаємо, за даними військових, окупанти готуються завдати нових ударів по території України. Для цього ворожа армія здійснює розвідку на півдні нашої держави.

У ніч на 26 червня російські терористи атакували південь України. Під прикриттям грози й потужного шторму ворог спрямував з акваторії Чорного моря ракети типу "Калібр" та ударні дрони типу Shahed-136.

Також у Повітряних силах повідомили, що окупанти 26 червня здійснили пуски трьох крилатих ракет "Калібр" із підводного човна в Чорному морі та вісьмох ударних безпілотників іранського виробництва Shahed-136/131 зі східного узбережжя Азовського моря.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 26.06.2023 14:59