Фото: "Укрінформ"

Росіяни випустили по Україні ракети: у Миколаєві гриміли вибухи

У суботу, 24 лютого, війська країни-агресорки випустили по території України ракети. У низці областей оголосили повітряну тривогу.

Про це повідомили Повітряні сили Збройних сил України.

Про пуски ракет військові повідомили близько 13:40. Зокрема, попереджалося про рух ракет у бік Харківщини. 

О 13:53 Повітряні сили наголосили, що існує загроза застосування балістичного озброєння зі сходу. А згодом заявили про рух ракет на Павлоград та Чугуїв. А о 14:09 військові повідомили про повторні пуски ракет з Курської області.

Водночас за даними "Суспільного" під час оголошеної повітряної тривоги у Миколаєві пролунали вибухи. Пізніше міський голова Миколаєва Олександр Сєнкевич заявив, що вибух був за містом. Проте подробиці вибухів він не розкрив.

Станом на 14:10 мапа повітряних тривог має такий вигляд:

повітряна тривога 24 лютого

Мапа з сайту alerts.in.ua

Нагадаємо, вночі 24 лютого російські окупанти атакували двома балістичними ракетами "Іскандер-М", трьома керованими авіаційними ракетами Х-59 та 12 ударними безпілотниками типу "Шахед".

Також вночі 23 лютого рашисти також били безпілотниками по Одесі. Один із "шахедів" впав на цивільне підприємство в прибережній зоні міста. Внаслідок влучання спалахнула пожежа. З пошкодженої будівлі вдалось визволити охоронницю, вона не постраждала. Згодом стало відомо про трьох загиблих.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 24.02.2024 14:12