Фото: armyinform.com.ua

Росіяни вивели у Чорне море "Калібри": скільки ракет націлено на Україну

У вівторок, 2 вересня, російські загарбники вивели на бойове чергування у Чорне море одне судно, яке є носієм крилатих ракет типу "Калібр".

Про це повідомили Військово-Морські сили Збройних сил України.

"В Чорному морі один ворожий корабель, який є носієм крилатих ракет "Калібр" загальним залпом до чотирьох ракет", — йдеться у повідомленні.

Водночас в Азовському морі ворожі кораблі відсутні. Натомість в Середземному морі перебуває два ворожі кораблі, з яких один є носієм крилатих ракет "Калібр" загальним залпом до восьми ракет.

Крім того, за даними ВМС, за минулу добу в інтересах країни-агресорки прохід Керченською протокою здійснили:

  • до Чорного моря — шість суден, з них два продовжили рух у напрямку протоки Босфор;
  • до Азовського моря — 15 суден, з них сім рухались з протоки Босфор.

Нагадаємо, на світанку 2 вересня російські загарбники атакували Київ — там постраждали троє людей і вибито вікна у двох школах міста. Також відбулося загоряння автомобілів і пошкодження нежитлових приміщень.

Вдень російські терористи атакували Харків. Кількість постраждалих, за останніми даними, становить 14 осіб. У місті пошкоджено гаражі, автомобілі, адміністративні будівлі, спорткомплекс і приміщення підприємства. За різними адресами спалахнули пожежі.

Ввечері цього ж дня ракетного удару від російських загарбників зазнав Дніпро. Унаслідок обстрілу відомо про загиблого та трьох поранених.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 03.09.2024 08:15