Фото: "АТЕШ"

Росіяни закрили партійні штаби в Новій Каховці: яка причина

У тимчасово окупованій Новій Каховці Херсонської області не працюють офіси партійних осередків та партій на псевдовиборах. Їх закрили після підриву штабу "Єдиної Росії" партизанами.

Про це інформує Центр національного спротиву.

"Вдалі дії українського підпілля в Новій Каховці не залишилися непоміченими окупантами, які тепер бояться працювати в місті. Після вдалого підриву штабу "Єдиної Росії" представниками партизанського руху "Атеш", у Новій Каховці не працюють офіси партійних осередків та штаби партій на псевдовиборах", — йдеться у матеріалі.

Відомо, що місцеві жителі не беруть участі в так званому виборчому процесі й у штабах працюють лише приїжджі росіяни. 

"Місцеве населення саботує "виборчий процес" й в штабах працюють звезені гастролери з РФ. Завданням штабів є імітація партійної діяльності та організація картинки для пропагандистів", — йдеться у повідомленні.

Варто зазначити, що колаборанти не хочуть ризикувати життям й бояться. Тому деякі з них втекли до Генічеська та Скадовська, а самі офіси закрились й не функціонують офлайн.

"Така ситуація демонструє, що ворог не контролює захоплені землі. Навіть після півтора року окупації росіяни бояться населення й жодні репресії це виправляють, адже для місцевих вони лишаються загарбниками", — пояснюють у Центрі національного спротиву.

Нагадаємо, 29 серпня українські партизани у тимчасово окупованій Новій Каховці Херсонської області знищили передвиборчий регіональний штаб "Єдиної Росії". За даними партизанів, внаслідок успішної атаки було ліквідовано троє військовослужбовців РФ. Вони відповідали за охорону цього об'єкта.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 05.09.2023 18:43