Олександр Толоконніков. Джерело: "Медіацентр Україна Укрінформ"

Росіяни збільшили кількість обстрілів і авіабомб на Херсонщині: влада назвала цифри

Окупанти майже щодня скидають на Херсонщину близько 10 авіабомб. Окрім того, рашисти подвоїли обстріли регіону.

Про це під час брифінгу в "Медіацентрі Україна — Укрінформ" повідомив керівник прес-офісу Херсонської обласної військової адміністрації Олександр Толоконніков.

"Збільшилася кількість авіабомб. Сьогодні чотири авіабомби скинули росіяни на Тягинську громаду, дві на Миколаївку. Поки що відомостей про постраждалих та руйнування немає", — зазначив він.

За його словами, раніше скидали дві-три авіабомби, бувало й одна, а деколи взагалі не скидали. Зараз — близько 10 майже кожного дня.

Також ворог подвоїв обстріли Херсонщини. За останню добу росіяни з лівого берега 118 разів обстрілювали територію звільненої частини області. Вони випустили 589 снарядів різного типу озброєння. Загалом на Херсонщині за вчорашній день двоє людей загинули, ще троє постраждали.

"Різні населені пункти під обстрілами. І медичні заклади руйнували росіяни в населених пунктах прибережних зон. І в самому Херсоні були влучання — і в завод, в склади. Виникали загоряння, рятувальники своєчасно повиїжджали та гасили. Є руйнування. Щодо жертв — п’ять людей унаслідок російської агресії постраждали вчора, і двоє з них, на жаль, загинули", — розповів Олександр Толоконніков.

Нагадаємо, що у вівторок, 19 вересня, російські окупанти обстріляли Херсон з артилерії, влучили в тролейбус і вбили сержанта поліції. Двох чоловіків-пасажирів тролейбуса віком 33 та 57 років доправили до лікарні.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 20.09.2023 14:17