Фото: Getty Images \ Global Images Ukraine

Росіяни знову атакують Україну "шахедами": де існує загроза

Ввечері 28 червня війська країни-агресорки випустили по Україні іранські дрони-камікадзе типу "Шахед".  Повітряна тривога охопила південні та східні області.

Про це повідомили Повітряні сили Збройних сил України.

Так, о 22:03 військові попередили про загрозу ударних БпЛА для Запорізької області. Згодом ворожі безпілотники зафіксували у східній частині Херсонщини. Вони тримали курс на Північ.

Вже о 22:56 у Повітряних силах наголосили, що "шахеди" рухаються у бік Кривого Рогу.

тривога 28 червня

Мапа з сайту alerts.in.ua

Оновлено 23:34

У Повітряних силах попередили, що ворожі БпЛА з Миколаївщини рухаються курсом на Кіровоградщину. Крім того, БпЛА зафіксовані на межі Херсонської та Дніпропетровської областей, курс західний/північно-західний.


Оновлено 23:20

Ворожі БпЛА зафіксовано в північній частині Херсонської області, постійно змінюють курс. Також "шахеди" в східній частині Миколаївської області, курс західний.

Зауважимо, вночі 27 червня російські окупанти завдали ракетно-авіаційного удару по Україні, застосувавши ракети повітряного та морського базування й ударні БпЛА типу Shahed. Сили оборони збили 28 повітряних цілей: п’ять ракет і 23 дрони.

Нагадаємо, 28 червня російські терористи здійснили ракетну атаку на Дніпро. Ворожа ціль влучила у дев'ятиповерхівку. У житловому будинку відбулося руйнування чотирьох поверхів. Одна людина загинула, ще 12 постраждали.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 28.06.2024 23:11