Фото ілюстративне. Джерело: Telegram-канал Олега Синєгубова

Росіяни знову обстріляли Харківщину: куди прийшовся удар і які наслідки

Російські загарбники продовжують тероризувати українські міста. У четвер, 16 лютого, окупанти вкотре обстріляли місто Вовчанськ Харківської області. Це сталося близько 10:30 ранку.

Голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов повідомив, що, за попередньою інформацією, обстріл здійснювався ворожою авіацією. Зафіксовано два ракетні удари.

"Внаслідок обстрілу поранення отримав 30-річний чоловік, співробітник "Харківобленерго". Його госпіталізовано з мінно-вибуховою травмою. Також було пошкоджено будівлю одного з підприємств та приватний житловий будинок", — повідомив Синєгубов.

Нічні обстріли України

Вночі 16 лютого в Україні було оголошено масштабну повітряну тривогу. Вибухи лунали у кількох областях. Рашисти вдарили трьома ракетами по об'єкту критичної інфраструктури на Львівщині. Стався обстріл й Кіровоградської області — удар прийшовся також по об'єкту інфраструктури. Крім цього, ворог обстріляв Дніпропетровщину: постраждав Павлоград, там зруйновані житлові будинки та загинула жінка.

В Офісі президента зауважили, що російські загарбники змінили тактику атак на Україну — тепер ворог застосовує фальш-цілі.

Нагадаємо, за даними ЗСУ, під час нічної атаки ворог обстрілював наші території ракетами, дронами та авіацією. Противник випустив по Україні 32 крилаті ракети повітряного та морського базування.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 16.02.2023 12:04