Фото: Telegram-канал Сергія Лисака

Росіяни вночі вдарили по будинках на Дніпропетровщині, є загибла: фото руйнувань

Російські загарбники вночі 16 лютого атакували Дніпропетровську область. Удар ракетами прийшовся по місту Павлоград. 

Як повідомив голова Дніпропетровської обласної військової адміністрації Сергій Лисак, окупанти обстріляли місто після опівночі, коли люди мирно спали.

Внаслідок обстрілу загинула 79-річна жінка. Попередньо, семеро людей постраждали. 

"Двоє поранених шпиталізували — 79-річного чоловіка та 37-річну жінку. Їхній стан лікарі оцінюють як середньої тяжкості", повідомив Лисак.

Посадовець зазначив, що пошкоджене промислове підприємство. Там виникла пожежа, яку рятувальники вже приборкали. Внаслідок атаки зруйновано сім приватних будинків. Ще 30 — понівечені. Наслідки атаки уточнюються.

Нагадаємо, вночі 16 лютого в Україні було оголошено масштабну повітряну тривогу. Вибухи лунали у кількох областях. В Офісі президента зауважили, що російські загарбники змінили тактику атак на Україну — тепер ворог застосовує фальш-цілі.

Додамо, 12 та 14 лютого сили противника вже запускали по території України розвідувальний безпілотник та повітряні кулі з кутовими відбивачамиУ ЗСУ пояснили, що маршрут цих куль залежить від напрямку вітру. За допомогою таких об'єктів ворог сканує небо України й веде радіолокаційну розвідку простору.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 16.02.2023 08:19