Фото: Київська міська прокуратура

У Києві чоловік жбурнув у вікно маршрутки пляшку горілки й розбив голову підлітку (фото)

У Києві 30-річний чоловік під час конфлікту з водієм маршрутки кинув пляшку горілки у вікно автобуса. Внаслідок інциденту травмувався 12-річний підліток.

Як повідомляє прес-служба Київської міської прокуратури, чоловік сів у маршрутку, що прямує від метро "Чернігівська" до житлового масиву на Троєщині.

За даними прокуратури, у салоні автобуса у нього виникла суперечка з водієм, яка закінчилась тим, що чоловік, вийшовши на зупинці громадського транспорту, кинув у вікно маршрутки пляшку горілки.

"Він розбив вікно та травмував хлопчика, який перебував у салоні. Підліток отримав забійну рану голови", — зауважили правоохоронці.

Так, 30-річному чоловіку слідчі повідомили про підозру у хуліганстві (ч. 1 ст. 296 КК України). За цей злочин підозрюваному загрожує штраф до 34 тисяч гривень, або пробаційний нагляд на строк до п’яти років, або обмеження волі на той самий строк.

Нагадаємо, раніше на Львівщині чоловік побив та пограбував 95-річного пенсіонера. За даними поліції, зловмисник побив власника будинку, завдавши йому тілесних ушкоджень, заволодів усім цінним майном, яке було в домі, та втік. За побиття та пограбування пенсіонера йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до десяти років.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 25.09.2024 14:13