Фото: соцмережі

На Львівщині чоловік побив та пограбував 95-річного пенсіонера

На Львівщині чоловік побив та пограбував 95-річного пенсіонера. Йому загрожує до 10 років позбавлення волі.

Про це повідомила прес-служба Львівської області.

Відомо, що 21 березня о 21:00 мешканець міста Борислав віком 95 років випускав на вулицю котика. Коли чоловік відчинив двері, у будинок несподівано увірвався 41-річний мешканець одного з сіл району.

"Він побив власника будинку, завдавши йому тілесних ушкоджень, заволодів усім цінним майном, яке було в домі, та втік", — зазначили в поліції.

Працівники поліції здійснили комплекс оперативно-розшукових заходів, вивчили записи камер відеоспостереження системи "Безпечна Львівщина", встановили місце перебування зловмисника та затримали його. 

Злочинець, який побив пенсіонера

Фото: Нацполіція

Зазначається, що раніше його уже притягували до кримінальної відповідальності. Нападника судитимуть. За побиття та пограбування пенсіонера йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до десяти років.

Нагадаємо, нещодавно у Львові поліцейські викрили зловмисника, якого підозрюють у нанесенні смертельних травм своїй матері. За скоєне 50-річному львів'янину загрожує покарання — позбавлення волі на строк до десяти років.

Також на Київщині 30-річний чоловік до смерті побив рідну тітку. Злочинця затримали правоохоронці, йому загрожує до 15 років позбавлення волі.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 01.05.2024 19:55