Фото: соцмережі

В одній з київських шкіл побили 13-річного хлопця: відкрито кримінальне провадження

У Дніпровському районі Києва побили 13-річного школяра. За цим фактом розпочато кримінальне провадження.

Про це у Telegram-каналі повідомляє поліція Києва. Наразі правоохоронці встановлюють всі обставини події. 

За даними поліціянтів, дитина перебуває у лікарні під наглядом медиків, а інформація про її травмування надійшла до правоохоронців від лікарів медичного закладу. 

"Під час перевірки ювенальні поліцейські встановили, що подія відбулася в одній зі шкіл Дніпровського району Києва. За попередньою інформацією потерпілий отримав тілесні ушкодження внаслідок конфлікту з однокласником", — пишуть поліціянти.

За вказаним фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 125 Кримінального кодексу України — умисне легке тілесне ушкодження. В рамках розпочатого кримінального провадження слідчі будуть встановлювати всі обставини події.

Нагадаємо, раніше у Львівській області суд визнав винною 52-річну вчительку у булінгу. Вона побилася з учнем в приміщенні школи. За даними слідства, 52-річна вчителька англійської мови Миколаївського школи №2 систематично вчиняла булінг та застосовувала насилля щодо учнів 7-а класу. Зокрема, у шкільному коридорі вона "навалилась на учня та, застосовуючи силу, відбирала у нього м’яч".

Раніше у Києві на хлопця напала група чоловіків після запитання про його ставлення до ЛГБТ. Постраждалий не казав, що підтримує одностатеві стосунки, а лише пояснив, що йому "байдуже, чим займаються інші люди".

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 22.04.2024 14:33