Віктор Розовий. Джерело: ТСН

Зірка "Ліги сміху" Розовий розповів, як проходить його реабілітація після важкого поранення

Відомий комік та військовий Віктор Розовий відверто розповів про те, як проходить його реабілітація після поранення, яке він отримав на фронті. Чоловік впродовж кількох місяців перебуває у реабілітаційному центрі, де відновлюється після складного поранення голови.

Про це він розповів у коментарі прес-службі Міністерства охорони здоров'я України.

За словами Розового, він уже почав потроху ходити та грати у настільний теніс. Також чоловік подякував медикам, які врятували йому життя та допомагають відновлюватися.

"Хочу висловити дуже велику вдячність медикам передусім за те, що врятували мені життя, за швидкі ухвалені рішення. Зараз уже проходжу реабілітацію, вже потроху починаю ходити. Навіть граю в настільний теніс. Це ніф*га собі, я вам скажу! Тому хочу подякувати фахівцям з реабілітації, тому що поступово я повертаюся до звичного соціального й активного життя", — зазначив він.

Віктор Розовий отримав поранення в березні 2024 року. Він воював у складі Третьої окремої штурмової бригади на Донецькому напрямку.

Раніше його дружина Ольга Мерзлікіна повідомляла, що 21 березня під час виїзного завдання її чоловік Віктор Розовий отримав складне осколкове поранення голови. За її словами, травма, яку отримав її чоловік, дуже складна. Відповідно евакуація відбувалася надзвичайно важко, але все пройшло успішно.

"Важко уявити, чого тільки вартувала евакуація. Дякую за швидкі рішення та надану допомогу бійцям другої та третьої роти протитанкового батальйону З ОШБр, та врятоване життя усім, хто віз Віктора ті понад 200 км", — повідомляла тоді дружина Розового.

Також вона подякувала команді нейрохірургів за надскладну операцію й усій лікарні за щоденну допомогу.

Нагадаємо, раніше Віктор Розовий публікував світлину з наслідками свого важкого поранення. На фото можна побачити, наскільки серйозним було поранення у чоловіка.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Суспільство, 07.08.2024 03:24