Фото ілюстративне. Джерело: росЗМІ

Розстріл беззбройних полонених у Нью-Йорку: окупанти здійснили ще один жорстокий злочин

Російські окупанти розстріляли військовополонених українських бійців у Нью-Йорку Донецької області. Дрон зафіксував момент жорстокого злочину окупантів.

Про це в неділю, 6 жовтня, повідомив Telegram-канал 12 бригади спецпризначення "Азов" Національної гвардії України.

"Росіяни впритул розстріляли трьох беззбройних українських військових одного зі суміжних підрозділів", — йдеться в повідомленні.

Пізніше бійці 12 бригади спеціального призначення "Азов" спільно з 49 окремим штурмовим батальйоном взяли в полон одного з групи окупантів, яка вчинила це звірство. Він на допиті розповів, що в них є команда — "в полон не брати" та розстрілювати.

На теперішній момент омбудсмен України Дмитро Лубінець не коментував інформацію про черговий воєнний злочин армії Російської Федерації.

Як відомо, 1 жовтня в мережі з'являлася інформація про страту 16 військовослужбовців ЗСУ у районі сіл Миколаївка та Сухий Яр Покровського району. В Офісі генерального прокурора уточнювали, що це наймасовіший випадок смертної кари українських військовополонених на лінії фронту.

Нагадаємо, що українські правоохоронці мають відомості й про те, де саме відбувся розстріл українських військовополонених і який підрозділ армії країни-агресорки може бути причетний до вчинення чергового воєнного злочину.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 06.10.2024 19:20