Фото: "Укрінформ"

Румунські фермери заблокували рух вантажівок через пункт пропуску "Сірет"

У суботу, 13 січня, румунські фермери заблокували рух вантажівок через міжнародний автомобільний пункт пропуску "Порубне — Сірет" на кордоні з Україною.

Про це повідомила Державна прикордонна служба України.

"На території Румунії фермери та аграрії розпочали блокувати рух вантажних автомобілів через міжнародний автомобільний пункт пропуску "Сірет", що навпроти українського пункту пропуску "Порубне". Наразі причини та орієнтовна тривалість блокування невідомі", — йдеться у повідомленні.

У ДПСУ запевняють, що прикордонники постійно здійснюють взаємодію з румунськими колегами щодо подальших пропускних операцій для вантажівок.

Також, за даними прикордонників, ускладнення руху може бути в обох напрямках, проте станом на 17:15 значної черги з вантажних транспортних засобів в напрямку України фіксують. На виїзд з України в "Є-черзі" зареєстровано 825 автомобілів. Пропуск легкових автомобілів, пасажирських автобусів та пішоходів здійснюється в звичайному режимі.

Нагадаємо, станом на ранок суботи, 13 січня, польські перевізники продовжують блокувати три пункти пропуску на польсько-українському кордоні. Рух вантажівок і надалі ускладнений.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Суспільство, 13.01.2024 17:53