Фото: Pavlo Petrov

Рятувальники показали фото зруйнованої багатоповерхівки у Солом'янському районі Києва

Рятувальники завершили розбір завалів у багатоповерхівці в Солом’янському районі Києва, куди впали уламки російської ракети вночі 24 червня. Внаслідок трагедії загинули п'ятеро людей.

Голова Державної служби з надзвичайних ситуацій України Сергій Крук у Facebook показав фото після ліквідації наслідків пожежі у будинку.

"Незламна столиця. Аварійно-рятувальні роботи завершені у 25-поверховому будинку, який постраждав від ворожої атаки", — написав він.

Загалом рятувальникам вдалося евакуювати 24 людини.

Нагадаємо, у ніч на 24 червня росіяни випустили понад 20 ракет над Києвом — усі їх вдалося знищити, однак кілька уламків впали на житловий будинок у Солом'янському районі. Там на трьох поверхах (16,17 й 18) виникла пожежа. Одразу рятувальники повідомили про двох загиблих й сімох постраждалих, пізніше кількість жертв зросла до п'яти. Також відомо, що постраждало щонайменше 40 автомобілів припаркованих біля будинку.

Обстрілювала Росія Київ й 16 червня. У той день у столиці України з візитом перебувала африканська делегація, однак це не завадило країні-агресорці випустити по місту "Кинджали". Усі ворожі цілі вдалося збити, однак внаслідок падіння уламків у Київській області поранення отримали шестеро осіб, зокрема й одна дитина. Усі травмовані — жителі одного населеного пункту.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 26.06.2023 04:24