Фото: ДСНС Києва

Рятувальники призупинили пошукові роботи біля місця обриву канатної дороги у Києві (фото)

Станом на вечір 21 липня пошуково-рятувальні роботи щодо пошуку людини, яка впала у воду внаслідок обриву канатної дороги біля Пішохідного мосту у Києві, завершено. Тіло, ймовірно, хлопця 2004 року народження не знайдено.

Про це повідомила у Telegram-каналі Державна служба надзвичайних ситуацій.

У відомстві зазначили, що водолазно-рятувальним відділенням ДСНС було обстежено 8 тисяч квадратних метрів дна річки під час занурень, а також 12 тисяч квадратних метрів за допомогою Ехолоту.

"Роботи буде продовжено завтра, за узгодженням з Національною поліцією", — додали у прес-службі ДСНС.

Рятувальники не знайшли тіло хлопця, який міг загинути внаслідок обриву канатної дороги через Дніпро у Києві

Фото: ДСНС Києва

Обрив троса атракціону через Дніпро: що відомо

У неділю, 21 липня, в Києві стався моторошний інцидент. Обірвався трос на тролей-атракціоні через річку Дніпро. Ймовірно, загинула людина. За попередньою інформацією, це сталося під час спуску.

Згодом рятувальники витягнули трос без людини. Водолази продовжували пошукові роботи та намагалися знайти тіло в річці Дніпро.

Як відомо, в серпні минулого року в селі Кваси Рахівського району обвалилася частина підвісного дерев'яного мосту. Внаслідок інциденту загинула жінка. Загалом з висоти 20 метрів у річку впали три жінки, мешканки Київської області, котрі перебували там на відпочинку.

Нагадаємо, що 22 грудня в укритті однієї зі шкіл міста Києва під час повітряної тривоги обвалилася стеля. Чиновникам вдалось оперативно усунути пошкодження.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 21.07.2024 23:22