Трагедія в київському метро. Джерело: ДСНС

Рятувальники витягнули тіло жінки з-під вагона метро в Києві (фото)

У п’ятницю, 28 червня, рятувальники витягнули тіло жінки з-під вагона потягу Київського метрополітену. Обставини трагічного випадку встановлюються правоохоронці.

Про це повідомила Державна служба з надзвичайних ситуацій України.

"Сьогодні зранку на колію під потяг метрополітену потрапила людина. На станції метро "Золоті Ворота" жінку затисло під першим вагоном потяга", — йдеться в повідомленні.

Рятувальники за допомогою гідравлічного інструменту деблокували її тіло з-під вагона.

"Обставини трагічного випадку встановлюватимуть правоохоронці", — підсумували в ДСНС України.

Раніше київська влада повідомляла, що у зв’язку з тим, що на станції столичного метро "Золоті ворота" пасажир потрапив під потяг, є зміни у роботі підземки на "зеленій" лінії.

"На станції "Золоті ворота" пасажир потрапив під потяг. На місце події викликано медиків і правоохоронців", — зазначили у КМДА.

Рух потягів на лінії організовували від станції "Червоний хутір" до "Кловської" та від "Сирця" до "Лук'янівської".

"Станції "Золоті ворота", "Палац спорту" та пересадний вузол "Золоті ворота" — "Театральна" зачинені на вхід для пасажирів", — повідомляла київська влада.

Нагадаємо, що вчора, 27 червня, на станції столичного метрополітену "Університет" під потяг теж потрапив чоловік. Тоді київська влада повідомляла, що декілька станцій на червоній гілці метро зачинені на вхід для пасажирів.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 28.06.2024 13:18