Фото ілюстративне. Джерело: КМДА

У Києві частково зачинена червона лінія метро: пасажир потрапив під потяг

У четвер, 27 червня, на станції столичного метрополітену "Університет" під потяг потрапив чоловік. Наразі кілька станцій на червоній гілці метро зачинені на вхід для пасажирів. 

Про це повідомляє прес-служба Київської міської державної адміністрації.

Зазначається, що на місце інциденту було викликано медиків та правоохоронців. Станції метро "Політехнічний інститут", "Вокзальна", "Університет", "Театральна" зачинені на вхід для пасажирів.

"Рух поїздів на лінії організовано від станції "Академмістечко" до станції "Шулявська" та від станції "Хрещатик" до станції "Лісова". Про зміни та відновлення руху буде повідомлено додатково", — йдеться у повідомленні.

Раніше, а саме 13 червня, на станції "Контрактова площа" пасажирка потрапила під потяг. Вже о 21:17 у КМДА повідомляли про те, що рух потягів синьою лінією відновлено та додали, що "обставини інциденту зʼясовують правоохоронні органи".

Нагадаємо, раніше мер Києва Віталій Кличко заявив, що ремонт тунелю біля станції метро "Деміївська" обійдеться київському бюджету майже 400 мільйонів гривень. Саме таку суму виділено з резервного фонду столиці.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 27.06.2024 11:20