Колаж TrueUA

Скільки людей укривалося в київському метро у ніч на 12 червня під час атаки РФ: заява КМДА

У ніч на 12 червня під час повітряної тривоги на станціях комунального підприємства "Київський метрополітен" укривалися понад  6 100 людей. Серед них — 600 дітей.

Про це повідомив перший заступник голови Київської міської держадміністрації Микола Поворозник.

За словами посадовця, нині 46 підземних станцій метро цілодобово працюють у режимі укриття. Під час повітряної тривоги на вхід відчинені без винятків усі вестибюлі підземних станцій.

Поворозник також наголосив, що для комфортного перебування під час тривоги містян на станціях доступні модульні лави, розкладні стільці, ковдри та матраци, що видають чергові працівники.

"У комунальному підприємстві "Київський метрополітен" просять дбайливо ставитися до цих речей і повертати їх після завершення тривоги", — додав Микола Поворозник.

Нагадаємо, за даними Повітряних сил ЗСУ, у ніч на 12 червня 2024 року окупанти завдали ракетно-авіаційного удару по Україні, застосувавши ракети повітряного та наземного базування, а також ударні БпЛА. Загалом окупанти випустили по Україні 30 засобів повітряного нападу.

Водночас на Київщині через рашистський обстріл постраждала одна людина та спалахнула масштабна пожежа на промисловому об'єкті.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 12.06.2024 16:52