Фото: СБУ

СБУ відреагувала на звинувачення Придністров’я у підготовці теракту

Служба безпеки України відповіла так званому "МДБ Придністров'я" про нібито участь структури у підготовці теракту. Українська сторона закликає не сприймати серйозно нісенітниці.

"Будь-які заяви представників так званого "Міністерства державної безпеки" фейкової "Придністровської народної республіки" щодо участі СБУ в підготовці теракту слід розглядати виключно як провокацію, зрежисовану в Кремлі", — йдеться у повідомленні.

Служба безпеки України також закликає не сприймати серйозно нісенітниці, за поширенням яких вбачається чітка мета Росії розхитати ситуацію на території, яка фактично є окупованою та підконтрольною їй, звинувативши в цьому нашу державу. 

"Брехня та провокації — один із видів зброї, яким активно користується РФ. Але сьогодні весь світ бачить справжнє обличчя країни-агресора та не вірить заявам ні Росії, ні її сателітів", — пише СБУ.

Нагадаємо, так зване "Міністерство державної безпеки" "Придністровської Молдавської республіки" заявило, що запобігло замаху на лідера ПМР Вадима Красносельського. Підозрюваних затримано, вони зараз дають свідчення.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Політика, 09.03.2023 14:06