Фото: Fabio Menotti / Palmeiras

"Шахтар" готує гучний трансфер бразильця: яку суму віддадуть за гравця

Донецький "Шахтар" домовився про перехід лівого вінгера "Палмейрас" Кевіна. Сума трансферу 21-річного бразильця складе 15 мільйонів євро.

Про це у соцмережі X повідомив авторитетний інсайдер Фабріціо Романо. За його словами, вже 13 січня майбутній гравець "гірників" відправиться на медогляд.

Романо також зазначив, що угода між "Шахтарем" та "Палмейрас" укладена за участі бразильського агента Пауло Пітомбейри, який представляє агенцію Talents Sports.

Що відомо про Кевіна

Футболіст також може закрити позицію правого вінгера та відтягнутого форварда.

Чинний контракт Кевіна з "Палмейрас" розрахований до кінця 2026 року, клубу належить 70% прав на гравця. На дорослому рівні футболіст вже провів 11 матчів, забивши один гол. У складі команди U-20 було 42 гри, в яких відзначився 15 голами та шістьма гольовими передачами.

Нагадаємо, 18 грудня у швейцарському Ньоні відбулося жеребкування 1/16 плей-оф Ліги Європи. Донецький "Шахтар" проведе двоматчеве протистояння з французьким "Марселем".

Раніше повідомлялось, що батько гравця команди U-19 "Шахтаря" Миколи Огаркова загинув на війні з російськими загарбниками. Він воював на Бахмутському напрямку.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Спорт, 11.01.2024 08:57