Футболісти "Шахтаря" радіють після забитого гола. Джерело: УЄФА

"Шахтар" у важливому матчі Ліги чемпіонів переміг "Антверпен": усе вирішив єдиний гол (відео)

У передостанньому (п’ятому) турі групового етапу Ліги чемпіонів український "Шахтар" переміг з мінімальним рахунком бельгійський "Антверпен" (1:0). Наша команда продовжує боротьбу за вихід у наступний етап найпрестижнішого футбольного турніру.

Донецька команда вже здивувала в цьому розіграші Ліги чемпіонів, адже до початку турніру її називали аутсайдером, а зараз вона претендує не лише на вихід у весняний етап Ліги Європи (3-тє місце), а "гірники" досі претендують на потрапляння в наступну стадію Ліги чемпіонів.

В аутсайдери футболісти української команди відкинули бельгійців з "Антверпена", яких обіграли в першому матчі з рахунком 3:2.

Цього разу "Шахтар" забив у першому таймі: подачу зі штрафного зробив Олександр Зубков, а захисник Микола Матвієнко, який приєднався до атаки, ударом голови переправив м’яч у ворота — 1:0 на користь української команди.

У другому таймі бельгійський клуб намагався відігратися, але "гірники" надійно зіграли в захисті, та й самі намагалися загрожувати воротам суперників — зокрема, м'яч двічі влучав у ворота суперників із Бельгії. Тож напружена футбольна зустріч закінчилася з рахунком 1:0 на користь української команди.

У вечірньому матчі нашої групи іспанська "Барселона" ще зіграє вдома з португальським "Порту". А до цього турнірна таблиця має такий вигляд.

Турнірна таблиця групи H Ліги чемпіонів. Джерело: Flashscore

Турнірна таблиця групи H Ліги чемпіонів. Джерело: Flashscore

Нагадаємо, що "Шахтар" переміг "Барселону" в четвертому турі групового етапу Ліги чемпіонів. Поєдинок "гірники" проводили на номінально домашній арені у Гамбурзі.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Спорт, 28.11.2023 21:39