Фото: Даріо Срна. Джерело – Instagram

"Шахтар" знайшов заміну тренеру ван Леувену: клуб очолив легенда "гірників"

Даріо Срна, який обіймає посаду спортивного директора "Шахтаря", призначений виконувачем обов'язків головного тренера команди. Він замінив Патріка ван Леувена, який раніше був відправлений у відставку.

Про це повідомляє офіційний сайт "Шахтаря".

У заяві йдеться, що 41-річний хорват готуватиме команду до найближчих матчів. Варто відзначити, що Срна як гравець виступав за "Шахтар" з 2003 по 2018 рік та виграв разом з "гірниками" 25 трофеїв.

Нагадаємо, у понеділок, 16 жовтня, донецький "Шахтар" відправив у відставку головного тренера команди Патріка ван Леувена. Разом із наставником клуб залишає тренерський штаб.

Раніше у "Шахтарі" відреагували на зникнення 19-річного півзахисника Олександра Роспутька. Він ще у середу, 4 жовтня, після виїздного матчу юнацької ліги УЄФА між "Антверпеном" втік з розташування команди та, ймовірно, перебуває в Росії.

Наразі відомо, що футболіст видалив усі свої записи в соцмережах і перестав відповідати на телефонні дзвінки. За інформацією видання Sport.ua, Олександр Роспутько родом з окупованої в Донецькій області Горлівки, а його батьки повністю підтримують Російську Федерацію.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Спорт, 16.10.2023 19:09