Фото: Сергій Шойгу. Джерело – росЗМІ

Шойгу прибув до окупованого Криму і розповів, як захищатися від українських атак

Міністр оборони Російської Федерації Сергій Шойгу прибув до окупованого Криму, де заслухав доповіді командування флоту. Він також поділився думками, як захищатися від атак України.

Відповідне повідомлення з'явилось у Telegram-каналі російського міноборони.

У ході наради Шойгу поставив завдання проводити з особовим складом як у денний, так і в нічний час постійні тренування щодо відбиття терористичних атак противника, а також підвищувати живучість кораблів та суден та захищеність об'єктів інфраструктури в зоні відповідальності флоту.

"Щодня необхідно проводити тренування з особовим складом. Тренування з відбиття повітряної атаки та атаки безекіпажними катерами. Проводити вдень та вночі, щоб у нас усі екіпажі були готові", — додав Шойгу.

Глава російського військового відомства також доручив встановити додаткові вогневі засоби, великокаліберні кулеметні стрілецькі комплекси для ураження безпілотників противника.

Нагадаємо, раніше президент України Володимир Зеленський заявив, що процес деокупації Кримського півострова пройде легше, ніж захопленого росіянами Донбасу. У цьому важливу роль відіграє ментальне повернення людей до України.

Також у липні 2023 року Зеленський повідомив, що війна в Україні не буде завершена до деокупації Кримського півострова. Інших сценаріїв українська влада не розглядає.

На думку колишнього прем’єр-міністра Великої Британії Бориса Джонсона, українській армії під силу звільнити тимчасово окупований Крим. Це станеться у разі продовження постачання озброєння від союзників.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 17.03.2024 13:51