Фото: Wikimedia Commons

Шостий за тиждень: ЗСУ знищили черговий гелікоптер окупантів

У неділю, 18 червня, українські військові знищили гелікоптер Ка-52 "Алігатор" окупантів. Його вартість близько 16 мільйонів доларів США.

Про це повідомляє Генеральний штаб ЗСУ у Facebook.

Це вже шостий збитий гелікоптер за тиждень. За даними військових, рашисти втратили гелікоптер Ка-52 у другій половині дня.

"Бюджет РФ недорахується ще близько 16 млн доларів США", — йдеться у повідомленні.

Фото: Генштаб ЗСУ

Ситуація на фронті

Противник продовжує вбивати мирне населення України, і надалі ігнорує закони та звичаї війни, використовує тактику терору, завдає ударів, здійснює обстріли як по військових, так і по цивільних об’єктах.

Протягом доби противник завдав понад 40 авіаційних ударів, здійснив 60 обстрілів з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та населених пунктах. На жаль, є загиблі та поранені серед цивільного населення, серед яких діти, пошкоджено об’єкти критичної інфраструктури,  зруйновано та пошкоджено більш як 20 житлових будинків, школа та інша цивільна інфраструктура. Ймовірність завдання ракетних та авіаційних ударів по всій території України залишається високою.

Противник і надалі зосереджує основні зусилля на Лиманському, Бахмутському, Авдіївському та Мар’їнському напрямках, тривають важкі бої. Протягом доби відбулось 17 бойових зіткнень.

Нагадаємо, протягом минулої доби військові Збройних сил України знищили ще 650 окупантів. Крім того, на брухт перетворено понад 10 ворожих артсистем.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 18.06.2023 21:18