Олександр Шовковський. Джерело: "Український футбол"

Шовковський зізнався, якого форварда хотів би запросити в "Динамо"

Олександр Шовковський, який очолює київське "Динамо", хотів би мати у своєму розпорядженні такого нападника як Артем Довбик. У матчі проти "динамівців" форвард "Роми" відзначився забитим голом.

Про це наставник "Динамо" розповів одразу після матчу Ліги Європи, повідомляє сайт "Динамо". Шовковський високо оцінив гру нападника суперників Артема Довбика проти "Динамо".

"Я чудово знаю якості Артема, тому що працював у тренерському штабі національної збірної України, зокрема, під час Євро-2020, тож добре розумію його сильні сторони. Вважаю, це гравець високого рівня, який дає "Ромі" глибину атаки, може чіплятися за м’ячі, нав’язувати боротьбу в штрафному майданчику", — сказав Шовковський.

Тренер зазначив, що серед сильних індивідуальних якостей Артема Довбика є удари по воротах і боротьба. 

"Вважаю, такі гравці прикрашають футбол. Радий за нього, якщо говорити особисто. Був би задоволений, якби в нас був такий форвард", — резюмував Олександр Шовковський.

Поєдинок третього туру Ліги Європи "Рома" — "Динамо" завершився мінімальною перемогою господарів. Артем Довбик забив єдиний гол у цьому матчі.

Варто додати, що до сьогоднішнього матчу команди зустрічались між собою чотири рази. Дві перемоги здобула "Рома", а у двох інших матчах перемагала українська команда. Різниця м’ячів 6:6. Одна з перемог киян була технічною 3:0. На момент зупинки матчу рахунок був 1:0 на користь "Динамо". Остання гра цих клубів відбулася майже 17 років тому. Поєдинок пройшов 27 листопада 2007 року. Тоді італійці виграли в Києві з рахунком 4:1.

Своєю чергою букмекери вважали фаворитом поєдинку італійську команду. Так, коефіцієнт на перемогу "Роми" складав 1,54, тоді, як на перемогу киян був коефіцієнт 6,20.

Нагадаємо, Київське "Динамо" і донецький "Шахтар" вже 27 жовтня зійдуться в очному поєдинку в рамках 11-го туру української Прем'єр-ліги. Зустріч пройде у Києві.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Спорт, 25.10.2024 11:52