Фото: росЗМІ

Схожий на надгробну плиту: Кім Чен Ин вручив Путіну символічний подарунок (фото)

Російський диктатор Володимир Путін 18 червня з офіційним візитом прибув до Північної Кореї та отримав від лідера КНДР Кім Чен Ина "символічний" подарунок. Главі Кремля вручили кілька художніх робіт, одна з яких схожа на надгробну плиту.

Відповідну світлину оприлюднили у соцмережах.

Аналізуючи художню роботу, можна зробити висновок, що картину виконали чи то з мармуру, чи зі склоподібного покриття, що більш притаманно надгробкам. Подарунку Кім Чен Ина надає додаткового "шарму" фото Путіна в овальній рамці. Як видно з реакції російського диктатора, Путін не дуже зрадів такій оригінальності північнокорейського колеги.

Кім Чен Ин вручив Володимиру Путіну картину, схожу на надгробок

Фото: соцмережі

Що відомо про візит Путіна в КНДР

У вівторок, 18 червня, російський диктатор Володимир Путін з офіційним візитом прибув до Північної Кореї. Літак лідера Кремля приземлився в аеропорту Пхеньяна. Там його зустрів лідер КНДР Кім Чен Ин. Пропагандисти наголошують, що диктатори почали спілкуватись одразу після зустрічі. До того ж, як раніше запевняли у Кремлі, цей візит відбувся у відповідь на запрошення Кім Чен Ина після його відвідування Росії восени минулого року. Варто зауважити, що Путін відвідав КНДР вперше за 24 роки.

Під час візиту КНДР Путін також підписав із лідером країни Кім Чен Ином договір про "всеосяжне стратегічне партнерство", який передбачає надання допомоги за умови агресії проти одного з учасників.

Нагадаємо, аналітики американського Інституту вивчення війни зробили висновок, що Володимир Путін прагне створити коаліцію країн, які підтримують Росію. Він спробує позиціювати це нове об'єднання як начебто реальну альтернативу НАТО.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Світ, 20.06.2024 15:59