Фото: ілюстративне. Джерело: Pixabay

На Рівненщині потяг на смерть збив чоловіка, який сидів на коліях (фото)

У Рівненській області пасажирський потяг на смерть збив 64-річного чоловіка. На момент зіткнення загиблий сидів на коліях.

Як повідомляє прес-служба Національної поліції України, трагічна подія сталася 14 жовтня близько першої години ночі на перегоні "Клевань-Цумань".

За даними слідства, 33-річний машиніст пасажирського потяга сполученням "Київ-Варшава", попри застосоване ним екстрене гальмування, допустив наїзд на чоловіка. За словами машиніста, загиблий сидів на коліях. 

"Слідчі розпочали досудове розслідування за фактом порушення правил безпеки руху або експлуатації залізничного транспорту за ч. 3 ст. 276 КК України", — зазначили правоохоронці.

Раніше, а саме 2 жовтня, на Тернопільщині під колеса потяга потрапив 68-річний чоловік. Від отриманих травм він загинув на місці. За даними поліції, тіло чоловіка без ознак життя виявили працівники залізничної станції на перегоні колії селища Велика Березовиця — Тернопіль, які й повідомили правоохоронцям про цей інцидент.

Нагадаємо, у червні поблизу міста Буча, що на Київщині, електропотяг збив 14-річного підлітка. Хлопця негайно було госпіталізовано до Київської обласної лікарні.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 15.10.2024 03:28