Фото: ілюстративне Джерело: соцмережі

Сили оборони завдали ракетного удару по високопоставлених офіцерах РФ у Криму, — ЗМІ

У тимчасово окупованому Криму вдень 15 квітня Сили оборони ракетною атакою вразили ворожий командний пункт. Там перебували високопоставлені офіцери Російської Федерації.

Про це повідомляє "Суспільне" з посиланням на джерела в спецслужбах.

Джерело зазначає, що повітряна тривога на захопленому півострові тривала майже дві години, а силовики РФ при цьому використовували димову завісу в бухтах Севастополя.

За інформацією Telegram-каналу "Крымский ветер", у Севастополі окупанти підіймали в повітря авіацію.

Своєю чергою партизани з руху "Атеш" заявили, що в Криму було чути роботу російської ППО. Також там зазначили про ймовірне ураження військової частини 810-ї окремої бригади морської піхоти РФ у Севастополі. 

"810 бригада вся в укритті. Мінус другий поверх", — йдеться у повідомленні руху "Атеш".

Наразі окупаційна "влада" не коментувала цю інформацію.

Раніше голова Служби безпеки України, генерал-лейтенант Василь Малюк заявив, що в України є потенціал, щоби повністю знищити Кримський міст, проте всьому свій час.

Нагадаємо, президент Володимир Зеленський заявив, що Україна має право ліквідувати декілька інфраструктурних об'єктів, які є воєнними цілями та розташовані на окупованих Росією територіях. Це, зокрема, стосується й незаконно збудованого Кримського мосту.

Своєю чергою речник Військо-морських сил Збройних сил України Дмитро Плетенчук запевнив, що одного дня Кримський міст буде зруйновано, сумнівів немає. Залишається хіба що такий нюанс: яким виявиться ступінь його пошкоджень.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 15.04.2024 16:51