Фото: Instagram-сторінка Пакса Долі-Пітта

Син Анджеліни Джолі й Бреда Пітта вперше з'явився на публіці після ДТП

Син Анджеліни Джолі й Бреда Пітта Пакс Джолі-Пітт вперше з'явився на публіці після ​​аварії на електровелосипеді у липні. Його побачили разом з актрисою в Лос-Анджелесі.

Як повідомляє Daily Mail, 20-річний Пакс мав гіпс на руці та одягнув для прогулянки коштовний капелюх з надписом "Диво".

За даними таблоїда, він зараз продовжує реабілітацію у колі родини. Водночас ця прогулянка відбулася в той момент, коли 60-річний Бред Пітт відвідав Венеційський кінофестиваль зі своєю дівчиною Інес де Рамон. Варто наголосити, що раніше Анджеліна Джолі з успіхом представила фільм "Марія" на Венеційському кінофестивалі.

Син Джолі

На фото: Шайло Джолі, Пакс Джолі-Пітт та Анджеліна Джолі. Джерело: Getty Images / Global Images Ukraine

"Пакс був у гарному настрої, коли гуляв зі своєю матір’ю та під час обіду у Беверлі-Гіллз. 49-річна Анджеліна одягла на вихід кремовий топ, кардиган і брюки, які доповнила туфлями на підборах. Її волосся було зібране в гладкий хвіст", — йдеться у повідомленні.

Відомо, що Джолі була поруч з сином у лікарні відтоді, як він врізався в автомобіль. Зокрема, видання додає, що на момент аварії він не був у шоломі. Водночас свідки ДТП спочатку вважали, що Пакс загинув під час аварії, адже вони виявили його бездиханним на землі. 

"Лише коли парамедики прибули на місце події, Пакс прийшов до тями", — йдеться у повідомленні.

Втім, це вже не перший випадок, коли хлопець потрапляє в аварію за участю транспортних засобів. За даними ЗМІ, друзі Пакса стурбовані його безрозсудною поведінкою. Вони хвилюються, адже юнак пережив низку автомобільних аварій.

Нагадаємо, у серпні Пакс Джолі-Пітт, який 29 липня потрапив у дорожньо-транспортну пригоду на електроскутері, був виписаний з реанімації. Акторка перебувала поруч з сином під час його лікування, брати та сестри теж відвідували його.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Lifestyle, 09.09.2024 03:24