Фото: BBC

"Син сумує за батьком, мені боляче": Зеленська розповіла, як війна вплинула на її сім'ю

Перша леді України Олена Зеленська розповіла про їхні стосунки із чоловіком Володимиром Зеленським. Вона зазначила, що діти дуже сумують за батьком.

Інтерв'ю про зміни у сімейному житті дружини президента Володимира Зеленського опубліковано на сайті ВВС.

"Ми не живемо разом з чоловіком, сім'я розділена. У нас є можливість бачитися, але не так часто, як хотілося б. Мій син сумує за батьком", — розповіла вона.

Олена Зеленська зазначила, що невизначеність життя на війні обійшлася її дітям емоційною ціною.

"Мені боляче дивитися, що мої діти нічого не планують. У такому віці молоді люди. Моїй доньці 19 років. Вони мріють про подорожі, про нові відчуття, емоції. У неї немає такої можливості", — сказала дружина президента.

Варто зазначити, що перша леді та Володимир Зеленський були закоханими одне в одного ще зі школи. Згодом продовжували працювати разом у комедійній трупі та телестудії: він — як актор, а вона — як сценарист.

Олена Зеленська розповідає, що ніколи не мріяла про те, щоб її чоловік став "історичною особою", якою він є сьогодні, адже їй дуже бракує справжнього сімейного життя та чоловіка поряд. Попри це, вона дуже його підтримує і вірить в нього.

"Я вірю в нього. І я його підтримую. Я знаю, що у нього достатньо сил. Для будь-якої іншої людини, яку я знаю, я думаю, було б набагато важче в цій ситуації. Він дійсно дуже сильна і витривала людина. І ця стійкість — це те, що нам усім зараз потрібно", — зазначила перша леді. 

Дружина президента також зізналася, що після вторгнення Росії в Україну в лютому 2022 року вона місяцями переховувалася в секретних місцях разом зі своїми дітьми. Вона описала свій емоційний стан на початку вторгнення як "постійне відчуття адреналіну". З часом перша леді зрозуміла, що "необхідно" заспокоїти себе і почати жити в "теперішніх умовах".

Зеленська зазначила, що після того, як вона вийшла з підпілля, вона подорожує світом, щоб зустрітися з лідерами та виступити з промовами.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Олена Зеленська увійшла до списку 100 найвпливовіших людей планети у 2023 році. перша леді представлена у категорії "Лідери". Також сюди увійшли президент США Джо Байден, канцлер ФРН Олаф Шольц, заарештований за наказом Путіна журналіст The Wall Street Journal Еван Гершкович та інші.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 05.09.2023 16:45