Фото: Олег Синєгубов\Telegram

"Не допомагайте ворогу": Синєгубов спростував російську ІПСО щодо відсутності керівництва Харківщини

Російські пропагандисти активно поширюють фейки про виїзд місцевих органів влади з території Харківської області. Проте ця інформація не відповідає дійсності.

Про це заявив начальник Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов.

За словами посадовця, керівництво ХОВА, Вовчанської тергромади та громад Харківського району працюють на місцях у повному складі, виконуючи поставлені задачі політичним керівництвом країни та Генеральним штабом ЗСУ.  

"Побудовані силами обласної адміністрації фортифікації займають Сили Оборони України. Ми постійно на звʼязку з військовим командуванням, виконуємо усі їхні задачі. Довіряйте офіційній інформації, допомагайте українській армії та вірте в ЗСУ", — зазначив Синєгубов.  

До того ж очільник Харківської ОВА закликав громадян довіряти лише офіційним джерелам інформації та вірити у ЗСУ.

"Закликаю жителів області та представників медіа: не допомагайте ворогу дискредитувати військових Збройних Сил України, які зараз стримують ворога на північних та східних кордонах нашої області", — додав Синєгубов.

Нагадаємо, раніше голова Харківської ОВА заявляв, що ситуація у регіоні складна. Кількість населених пунктів, де тривають активні бойові дії, збільшилася. Сили оборони України продовжують оборонну операцію. 

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 12.05.2024 23:30