Фото: Facebook-сторінка Олександра Сирського

Сирський й Умєров знову відвідали передові позиції фронту: подробиці

Головнокомандувач Збройних сил України Олександр Сирський та міністр оборони України Рустем Умєров здійснили роботу поїздку на фронт. Посадовці відвідали передові командні пункти військових.

У своєму дописі в соцмережі Facebook головком розповів, що ворог регулярно штурмує позиції наших військ. На багатьох напрямках ситуація складна та потребує постійного контролю.

"Під час візиту ми детально проаналізували поточну ситуацію та обговорили необхідні подальші кроки. Зокрема, щодо використання потенціалу маневреної та позиційної оборони, а також підсилення окремих ділянок фронту. Також ми поспілкувалися з командирами бригад та окремих батальйонів щодо стану справ на місцях. Проаналізували проблеми, які виникають в бригадах", — зазначив Сирський.

Водночас головнокомандувач наголосив на важливості координації і належної оперативної взаємодії всіх Сил оборони, збереженні життя наших військовослужбовців та військовослужбовиць.

"Поспілкувалися з командирами бригад та окремих батальйонів щодо стану справ на місцях. Проаналізували проблеми, які не мають системного характеру. Невідкладно ухвалив рішення задля покращення боєздатності, стійкості та управління. Попри складну ситуацію, наші воїни мужньо утримують рубежі й позиції. Ворог зазнає непоправних втрат", — резюмував Сирський.

Нагадаємо, 14 лютого головнокомандувач Збройних сил України генерал-полковник Олександр Сирський разом з міністром оборони України Рустемом Умєровим напередодні відвідали райони ведення бойових дій на Авдіївському та Куп’янському напрямках. Оперативна обстановка на цих відтинках фронту надзвичайно складна та напружена. 

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 25.02.2024 10:18