Фото: Telegram-канал Олександра Сирського

Сирський назвав ключові завдання ЗСУ на Донеччині

Головнокомандувач Збройних сил України Олександр Сирський заявив, що на Авдіївському та Курахівському напрямках українські воїни ведуть жорсткі бої з силами противника, які переважають.

У своєму Telegram-каналі головком розповів, що здійснив робочу поїздку на Донеччину та оцінив ситуацію на фронті.

"Ворог зазнає значних втрат у живій силі та техніці, але, вперто продовжує атакувати наші позиції, іноді має успіх на окремих ділянках", — наголосив Сирський.

До того ж головнокомандувач у ході поїздки поставив наступні завдання перед собою та нашими воїнами:

  • завдати максимальних втрат противнику й знищити значну частину його артилерії та бронетехніки;
  • утримати займані позиції;
  • відновити положення там, де ми відійшли.

Посадовець також додав, що для посилення оборони на головних напрямках потрібно грамотно розподіляти українські резерви.

"Під час роботи з командирами бригад основну увагу звертаю на те, як організована робота на пунктах управління щодо вогневого ураження противника, на своєчасність та адекватність прийнятих рішень відповідно до обстановки, яка склалася та на підтримання постійної взаємодії між частинами і підрозділами", — резюмував Сирський.

Нагадаємо, 29 лютого Міністерство оборони Великої Британії з посиланням на дані розвідки заявило, що після захоплення Авдіївки російські загарбники просунулися приблизно на шість кілометрів від центру міста. Територія на захід від нього залишається центром наступу російської армії.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 29.02.2024 16:15